Comfort, hedendaagse salons

063 12562

Tijdloze salon met verstelbare hoofdsteunen, verkrijgbaar in banken en in hoekopstelling, met of zonder relaxen, in vele stoffen of in leder.

Afmetingen aanpasbaar per 10 cm dus past in elke huiskamer.

Keuze van 5 schuimen: HR40 (polyurethane schuim 40kg/m³), Bultex (43Kg/m³), Viscotex (binnenvulling in Bioflex schuim 55kg/m³ overtrokken
met Viscotex schuim 55kg/m³), Dynaspring (pocketvering + schuim Bioflex 55kg/m³ soepel) of Boxspring+ (pocketvering + schuim Bioflex 55kg/m³ stevig).

Je hebt de keuze uit 3 mogelijke zithoogtes: S / M / L, en je kan ook kiezen voor een elektrische verstelling van 20cm van de zitdiepte.  Dit maakt deze salon ideaal voor zowel kleinere als grotere mensen.

Standaard is de rug zonder hoofdsteun, maar je kan een rug met manueel of elektrisch verstelbare hoofdsteun krijgen, kiesbaar per zit. 

Graag een bodemvrije relax functie die ook dichtbij een muur functioneert?  Dan heb je ook nog de keuze voor een tweemotorige relaxfunctie die ervoor zorgt dat het zitkussen kantelt, waardoor je automatisch een ergonomische houding aanneemt en de onderrug ontlast.

Zelfs verwarming in de zitting en lendesteun behoort tot de mogelijkheden, evenals een draai-functie (90°) van het Smartchairzitkussen.

Kort samengevat, zeker en vast de ideale zetel om naar eigen wens samen te stellen.